Õpihaldusüsteemid

Oma praktiliseks ülesandeks valisin TalentLMS platvormi.

TalentLMS on pilvepõhine õpihaldussüsteem, mis on loodud veebikursuste loomiseks, töötajate koolitamiseks ja õppeprotsesside juhtimiseks organisatsioonides. Platvorm pakub lihtsat ja arusaadavat liidest, mis muudab selle kasutamiseks ligipääsetavaks ka ilma põhjaliku koolituse ja tehnoloogiakogemuseta. On võimalik luua mitmesuguseid õppematerjale, näiteks videotunde, teste, dokumente ja palju muud. Samuti on võimalik importida olemasolevaid materjale. Kahjuks tasuta versioonis ei saa väga mahukaid videoid lisada, kuid saab nt läbi YouTube videot panna.
TalentLMS võimaldab luua ja hallata kursusi, määrata neid töötajatele, määrata tähtaegu ja jälgida õppimise edenemist ning pakub tööriistu õpilaste edusammude ja soorituste jälgimiseks, mis aitab mõõta koolituse tulemuslikkust ja vajadusel korrigeerida. Kursustel on võimalik ka määrata maksumust, Start date and Expiration date, taset jne.

Mulle väga meeldis, et oli võimalik endale erinevaid rolle määrata (õpetaja, õpilane ja administraator). Minu jaoks on alati väga oluline olla kursis sellega, kuidas just õppija kursuse lõppversiooni täpselt näeb ja siin saab seda mugavalt jälgida ja vajadusel muudatusi teha. Meeldis ka see, et saab lõputesti kohandada – määrata katsete arvu, segada küsimusi, täpsustada tähtaega jne.

TalentLMS võimaldab kohandada liidest (näiteks lisada logo), kursuse struktuuri ja hindamissüsteemi vastavalt organisatsiooni spetsiifilistele vajadustele. Platvorm toetab sotsiaalse õppimise funktsioone, nagu foorumid, arutelud ja projektikoostöö, ning toetab interaktiivseid õppeelemente, nagu viktoriinid, simulatsioonid ja mängud.
Mugavalt on ka kursuste läbimisel tunnistuste väljastamise võimalus.

Platvorm on saadaval mobiilseadmetes, võimaldades töötajatel õppida kõikjal ja igal ajal.

TalentLMS pakub sõltuvalt organisatsiooni vajadustest erinevaid plaane ja hindu, muutes selle kättesaadavaks nii väikestele kui suurtele ettevõtetele. Jäin TalentLMS-iga väga rahule ning soovin oma igapäevas töös kasutada.

6 thoughts on “Õpihaldusüsteemid

    1. Aga kuivõrd sulle endale tundus, et selline asi oleks hea? Küsin, kuna mul endal, pärast mitme kursuse sisestamist tekkis see mõte, et mingi osa tööst võiks mõni robot ära teha. No, et kui vajalik see ikka on…

      Like

Leave a comment